1 | MEHDİZADE KONUL, CERİT İNCİ, DEMİRKOL OMCA - Production of cocoa powder with low protein content - İngilizce - 2021 |
2 | CERİT İNCİ,DEMİRKOL OMCA - İnhibition of enzymatic browning of fresh-cut potatoes by thiols - İngilizce - 2019 |
3 | CERİT İNCİ,AKTÜRK GÜMÜŞAY ÖZLEM,DEMİRKOL OMCA - The Physical and Antioxidant Properties of Gluten-Free Third Generation Snacks Enriched with Ginger - İngilizce - 2019 |
4 | PARLAK NEZAKET,AKTÜRK GÜMÜŞAY ÖZLEM,DEMİRKOL OMCA - Comparison of Four Drying Methods For Ginger (Zingiber Officinale) Slices - İngilizce - 2017 |
5 | DEMİRKOL OMCA,Yiğit Gamze Gül,CERİT İNCİ - Glutathione Content of Yeast (Saccharomyces cerevisiae) Enriched Cocoa Hazelnut Spread - İngilizce - 2017 |
6 | CERİT İNCİ,MUTLU SELİME,ÖZTÜRK SERPİL,DEMİRKOL OMCA - Antioxidant Avtivity Of Yeast (Saccharomyces cerevisiae) Enriched Cookies - İngilizce - 2017 |
7 | DEMİRKOL OMCA,CERİT İNCİ - The Effects of Modified Atmosphere Packaging with Ethylene Absorbers on The Antioxidant Capacity of Red Bell Peppers (Capsicum annuum L.) - İngilizce - 2017 |
8 | MUTLU SELİME,CERİT İNCİ,ÇAĞRI MEHMETOĞLU ARZU,DEMİRKOL OMCA - Improvement of Glutathione Content and Quality Properties of Cookies by Yeast Saccharomyces cerevisiae Enrichment - İngilizce - 2016 |
9 | DEMİRKOL OMCA,CERİT İNCİ - Investigation of antioxidant properties of dark chocolate enriched with cornelian cherry powder - DOI : 10.4172/2155-9600.C1.021 - İngilizce - 2016 |
10 | CERİT İNCİ,SARIÇAM AYŞE,DEMİRKOL OMCA,ÜNVER HÜLYA,COŞANSU AKDEMİR SERAP - Determination of glutathione and total phenolic compounds content of eight walnut Juglans regia L genotypes - DOI : 10.4172/2155-9600.C1.021 - İngilizce - 2016 |
11 | CERİT İNCİ,DEMİRKOL OMCA - Yulaf Kepeği ile Zenginleştirilmiş Yer Fıstığı EzmesininBazı Fonksiyonel Özelliklerinin İncelenmesi - Türkçe - 2016 |
12 | DEMİRKOL OMCA,CERİT İNCİ - The Effects of Modified Atmosphere Packagingwith Ethylene Absorbers on Ascorbic Acid Contentsin Red Bell Peppers - İngilizce - 2015 |
13 | DEMİRKOL OMCA,CERİT İNCİ - Investigation of Some Antioxidant Properties of Chocolate Hazelnut Spread Enriched with Trabzon Persimmon Diospyros kaki - İngilizce - 2015 |
14 | SARIÇAM AYŞE, COŞANSU AKDEMİR SERAP, DEMİRKOL OMCA - Determination of antioxidant activities of grape seed extracts by FRAP, HRSA and MCA methods - İngilizce - 2015 |
15 | AKTÜRK GÜMÜŞAY ÖZLEM, DEMİRKOL OMCA - Effects Of Several Drying Methods On Glutathione Concentration Of Tomato - İngilizce - 2013 |
16 | SAKAR EBRU, DEMİRKOL OMCA, COŞANSU AKDEMİR SERAP, ÜNVER HÜLYA, HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY, AK BEKİR EROL - Urfa İli Zeytin Tiplerinde Fermantasyonun Toplam Fenolik Madde Miktarı Üzerine Etkisi - Türkçe - 2012 |
17 | COŞANSU AKDEMİR SERAP, METE AYSUN, DEMİRKOL OMCA - Amino acid decarboxylase activity of lactic acid bacteria isolated from shalgam - İngilizce - 2011 |
18 | HASKARACA GÜLİZ, YÜKSEL ASUMAN, DEMİRKOL OMCA, COŞANSU AKDEMİR SERAP - The Effect Temperature and Salt Concentration on the Formation of Biogenic Amine in Traditionaly Fermented Shalgam - İngilizce - 2011 |
19 | YÜKSEL ASUMAN, HASKARACA GÜLİZ, METE AYSUN, SEBAT CEREN, SEBAT CEREN, COŞANSU AKDEMİR SERAP, DEMİRKOL OMCA - Biogenic Amine Content of Shalgam Sold in Turkey - İngilizce - 2011 |
20 | DEMİRKOL OMCA, AÇAR MURAT, AKTÜRK GÜMÜŞAY ÖZLEM - Effect Of Frying Time On Composıtıon Fatty Acıds Formation In Some Frying Oils - İngilizce - 2011 |
21 | HASKARACA GÜLİZ, COŞANSU AKDEMİR SERAP, DEMİRKOL OMCA - A traditional cereal-based product “Uhut - İngilizce - 2010 |
22 | DURAN HÜSEYİN, SEBAT CEREN, YÜKSEL ASUMAN, COŞANSU AKDEMİR SERAP, DEMİRKOL OMCA - Knowledge Of Food Servıce Staff Regardıng Food Hygıene In Sakarya, Turkey - İngilizce - 2009 |
23 | DEMİRKOL OMCA - One of the most important indicators for oxidative stress GSH/GSSG ratio in organic and conventional vegetables - İngilizce - 2009 |
24 | DEMİRKOL OMCA - Impact of 2.5% Hydrogen Peroxide on Biological Thiols Content in Fresh-Cut Asparagus - İngilizce - 2009 |
25 | DEMİRKOL OMCA, ÇAĞRI MEHMETOĞLU ARZU - Impact of Food Disinfectants on beneficial Biothiol Contents in Strawberry - İngilizce - 2008 |
26 | ÇAĞRI MEHMETOĞLU ARZU, DEMİRKOL OMCA - Yenilebilir Filmlerin Fiziksel ve Mekaniksel Özelliklerini Etkileyen Faktörler - Türkçe - 2008 |
27 | DEMİRKOL OMCA, ÇAĞRI MEHMETOĞLU ARZU - Çeşitli Gıda Dezenfektanlarının Çilekteki Glutatyon İçeriği Üzerine Etkisi - Türkçe - 2008 |
28 | ÇAĞRI MEHMETOĞLU ARZU, DEMİRKOL OMCA - Türkiye'deki Gıda Tüketicisinin Organik Gıdaya, Radyasyonla Muhafaza Edilmiş Ürünlere ve Genetiği Değiştirilmiş Gıdaya Bakışı - Türkçe - 2007 |
29 | DEMİRKOL OMCA, ÇAĞRI MEHMETOĞLU ARZU - Çeşitli Organik ve Konvansiyonel Sebzelerdeki Glutatyon İçeriğinin Saptanması - Türkçe - 2007 |
30 | ADAMS CRAIG, Qiang Zhimin, DEMİRKOL OMCA, ERCAL NURAN - Impact of food disinfection ozone and other oxidant on beneficial antioxidant thiol content in vegetables - İngilizce - 2005 |
31 | DEMİRKOL OMCA, ADAMS CRAIG, ERCAL NURAN - Biologically Important Thiols in Various Vegetables and Fruits - İngilizce - 2004 |
İletişim
omcad@sakarya.edu.tr+90 (264) 295 59 21