| GÜNCEL DERSLER : | |||
|---|---|---|---|
| GDM 427 | Gıda Katkı Maddeleri D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 439 | Özel Gıdalar Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 508 | Doğal Gıda Antioksidanları D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 813 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 907 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| SAU 005 | Sağlıklı Beslenme D+U : (2+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| SAU 005 | Sağlıklı Beslenme D+U : (2+0), AKTS :5 | 2. Öğretim | |
| GDM 206 | Beslenme İlkeleri D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 410 | Fermantasyon Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 813 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 907 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| SAU 005 | Sağlıklı Beslenme D+U : (2+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| SAU 005 | Sağlıklı Beslenme D+U : (2+0), AKTS :5 | 2. Öğretim | |
| GDM 427 | Gıda Katkı Maddeleri D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 439 | Özel Gıdalar Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 491 | Mühendislik Deneyimi Uygulaması D+U : (0+20), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 493 | Mühendislik Deneyimi Eğitimi D+U : (5+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 811 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 906 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 206 | Beslenme İlkeleri D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 410 | Fermantasyon Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 813 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 907 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 427 | Gıda Katkı Maddeleri D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 491 | Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi D+U : (5+10), AKTS :15 | 1. Öğretim | |
| GDM 508 | Doğal Gıda Antioksidanları D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 817 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 907 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 206 | Beslenme İlkeleri D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 410 | Fermantasyon Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 604 | Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 817 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 907 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 427 | Gıda Katkı Maddeleri D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 439 | Özel Gıdalar Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 815 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 906 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 206 | Beslenme İlkeleri D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 410 | Fermantasyon Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 811 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 904 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 427 | Gıda Katkı Maddeleri D+U : (3+0), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
| GDM 439 | Özel Gıdalar Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
| GDM 508 | Doğal Gıda Antioksidanları D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 811 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 904 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 206 | Beslenme İlkeleri D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
| GDM 410 | Fermantasyon Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
| GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
| GDM 826 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 906 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 439 | Özel Gıdalar Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
| GDM 491 | Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi D+U : (5+10), AKTS :18 | 1. Öğretim | |
| GDM 688 | Doğal Gıda Antioksidanları D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 815 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
| GDM 906 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
İletişim
omcad@sakarya.edu.tr+90 (264) 295 59 21