GÜNCEL DERSLER : | |||
---|---|---|---|
GDM 427 | Gıda Katkı Maddeleri D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 439 | Özel Gıdalar Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 508 | Doğal Gıda Antioksidanları D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 813 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 907 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
SAU 005 | Sağlıklı Beslenme D+U : (2+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
SAU 005 | Sağlıklı Beslenme D+U : (2+0), AKTS :5 | 2. Öğretim | |
GDM 206 | Beslenme İlkeleri D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 410 | Fermantasyon Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 813 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 907 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
SAU 005 | Sağlıklı Beslenme D+U : (2+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
SAU 005 | Sağlıklı Beslenme D+U : (2+0), AKTS :5 | 2. Öğretim | |
GDM 427 | Gıda Katkı Maddeleri D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 439 | Özel Gıdalar Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 491 | Mühendislik Deneyimi Uygulaması D+U : (0+20), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 493 | Mühendislik Deneyimi Eğitimi D+U : (5+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 811 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 906 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 206 | Beslenme İlkeleri D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 410 | Fermantasyon Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 813 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 907 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 427 | Gıda Katkı Maddeleri D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 491 | Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi D+U : (5+10), AKTS :15 | 1. Öğretim | |
GDM 508 | Doğal Gıda Antioksidanları D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 817 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 907 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 206 | Beslenme İlkeleri D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 410 | Fermantasyon Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 604 | Antioksidan Aktivite Analiz Yöntemleri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 817 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 907 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 427 | Gıda Katkı Maddeleri D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 439 | Özel Gıdalar Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 815 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 906 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 206 | Beslenme İlkeleri D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 410 | Fermantasyon Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 811 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 904 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 427 | Gıda Katkı Maddeleri D+U : (3+0), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
GDM 439 | Özel Gıdalar Teknolojisi D+U : (2+1), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
GDM 508 | Doğal Gıda Antioksidanları D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 811 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 904 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim |
İletişim
omcad@sakarya.edu.tr+90 (264) 295 59 21